Pages

Friday, 22 July 2011

FELCRA BERHAD SEBERANG PERAK


for the first time I'm here, makcik2 ni yg ditugaskan bawa kami ke bendang. best.. sebab makcik- makcik ni rupanya ni pndai sgt bwk moto kt kwsan ni.. hehehe.. dh mmg hari2 keja, msti la dh tahu selok belok kwsan..
ini kt unit survellience, semua staf kt sini perempuan. sporting plak tu..=)
hari2 tak lokek dengan makanan. Ada ja yang bwak bekal msuk ladang. kami pulak yang kenyang.. hihihih
satu benda lagi yang dowg x kdekut, ILMU. dowg tlg ajarkan kami sampai kami faham. tak kira la berapa banyak kali tanya pon, dia mesti jawab. Memang btol2 tahan sabar betol la dowg ni..=)
2 minggu kat unit ni.. macam2 bley belajar.


No comments:

Post a Comment