Pages

Friday, 22 July 2011

yang baju wrna hijau ni namanya En yasir, Baju merah 2, en yusrey..=)
hahaha..
en yasir ni penyelia unit survellience.. sgt sporting, banyak ajarkn kami tentang padi, segalanya tentang padi. siap bagi nota lagi. Petang2 dia tak lokek langsung belanja minum dengan pkerja yang len.
en yus, heheh.. ni pon best jgk.. hari2 tlg hantarkan kami ke pusat benih. penah sekali fon ttinggal kat bus stand, truss dia pecut dari pusat benih ke bus stand. nasib baik fon x hilang... kalau tak, maunya melayang duit lagi hari tu. 160 km/hr. hahah. pecaya tak? pecayalah... tp sebagai denda, kena belanja dowg minum.. huhuhu.. ok je la....

Ada 1 hari kami kena tolong pegawai dari MARDI Tanjung Karang tnamkan pokok repellent kat tepi petak sawah. Tapi dibantu kakak2 praktikal dri ukm.
Sempat lagi bekenalan.. hohooh...=)
Apa lagi, klu dh penat, mesti la dapat upah.. hehhe

Lain dari itu, kami kena trjun bendang carikan siput gondang untuk research senior uitm . hihhi.. dari pkul 8 pg smpai 10.30 pg. nasib baik ada pengalaman, jadi, takda la kekok sangat.. hihihi
then, dapat lagi upah...hihih.. best...=D

No comments:

Post a Comment