Hari Bahagia Tanggal 12/11/2013 Konvokesyen UiTM Shah Alam

Sudah lama tak menulis di blog ni... Rasanya sudah makin berhabuk dan sudah dipenuhi sarang labah-labah di sini. Mana tidaknya, sepanjang masa asyik sibuk dengan perkara yang lain.

Hari Bahgia buat saya dan teman-teman seperjuangan setelah penat berhempas pulas selama 3 tahun di UiTM tercinta akhirnya telah membuahkan hasil.. Masing-masing tersenyum riang, berpuas hati sambil menggenggam segulung ijazah. IJAZAH SARJANA MUDA SAINS DAN TEKNOLOGI PENGURUSAN PERLADANGAN.

Terlalu bahagia sehingga segalanya tidak dapat dibayangkan dan diluahkan dengan kata2...


me and Ainsuhaiza


Classmateku and others from branch
Happy giler la diorang ni... hihihihihi
Miss u all damn much.


Tidak dilupakan buat keluarga tercinta yang datang jauh dari negeri kelahiran tempat tumpahnya darahku, negeri Kedah Darul Aman.... Sebak dada apabila mendapat tahu mereka sudah sampai di depan pintu rumah pada hari kejadian...

Kegembiraan terpancar di wajah mereka mengiringi kejayaanku..

Kedua ibu dan bapaku... Terima kasih mak abah.. tanpa kamu berdua, pastinya anakmu tidak ada di sini..Bertukar- tukar jubah konvokesyen ... pakat2 merasa... Alhamdulillah... Buat Ashraf, Moga hajatmu dan cita-citamu menjadi seorang doktor Allah kabulkan...
Begitu berertinya mereka semua buat diriku... Walaupun jauh, tetap mereka gagahi untuk hadir di hari bahagia ini... InsyaAllah 2015 nanti kakak akan berkovo sekali lagi untuk Master.. Semoga kita semua dapat berkumpul sekali lagi dan lagi buat konvo Phd.. InsyaAllah... Aamiin..

Comments

Popular posts from this blog

Haruskah ku mati...

Review on skin care routine

NeSt rEsCuE...