Komen make-up

Bismillahirrahmaanirrahim...

Entry kali ni pendek sahaja.  Sebab bateri fon dah nak habis.

Hari ni aku tengok review tentang produk kecantikan dari drug store. Ada bermacam-macam jenis produk.  Kesesuaiannya barangkalu berbeza bagi setiap pengguna.  Terutamanya make-up for ladiess.

Honestly,  aku memang yang tak pakai make-up.  Event though umur aku dah tak semuda dan sekanak-kanak dulu.  Aku tak pandai pakai make-up la senang ceqita.  Alhamdulillah kulit aku normal dan tidak bermasalah.  Jadi aku tak cerewet sangat tentang make - up.

Cuma ada la pakai pencuci muka.  Itu pon sebab nak tanggalkan minyak di muka ni.  Kalau tak nanti boleh kumpul buat goreng ikan.

Comments

Popular posts from this blog

Review on skin care routine

NeSt rEsCuE...

Hari Bahagia Tanggal 12/11/2013 Konvokesyen UiTM Shah Alam