Assalamualaikum...

Selama ni aku hanya pakai pencuci muka sahaja (papaya by RDL) untuk penjagaan kulit muka.  Murah ja. Seketul harga RM6.00. Tahan nakbdekat setengah tahun ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„

Baru-baru ni ja terasa nak cuba produk yang ada di pasaran.  Itu pon scrub.  Sbb selama ni tak pernah pulak terasa nak scrub muka.

Jadi,  semalam masa nak ke Giant,  aku singgah di Guradian.  Macam biasa,  aku akan pusing tengok produk-produk penjagaan kulit wajah.  St.  Ives Apricot Scrub cuba menarik perhatian..


Dah tengok review pengguna di google dan youtube. So aku pon beli.  Now,  baru nak cuba.  So kita tgoklah apa kesannya nanti.


Comments

Popular posts from this blog

Review on skin care routine

NeSt rEsCuE...

Hari Bahagia Tanggal 12/11/2013 Konvokesyen UiTM Shah Alam